High tea de doelen franeker

High Tea Naast lunchen, dineren of borrelen, kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke 'High Tea'. Ontspan en geniet van diverse thee soorten met daarbij een diversiteit van zoetige- en hartige lekkernijen. €15,00 per persoon. High Wine Naast een High Tea bieden wij voor de echte wijnliefhebbers een 'High Wine' High tea restaurants in Franeker 6 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Nog geen foto. De Doelen (0) Witte de Withstraat (0) Oude haven (0

Lekker en gezellig gegeten bij de Doelen, naast de kerk in Franeker. Het zat er helemaal vol, maar toch was er ruim voldoende aandacht en hoefden we niet lang te wachten op onze gerechten (vooraf uiensoep, lekker pittig, en daarna wildzwijnstoofpotje en diamantbiefstuk) Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van Grandcafé De Doelen. 8801 LZ Franeker. Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld

High Tea / High Wine - Grand Cafe de Doelen - Franeker

 1. Listed below are all Restaurants in Franeker with high-tea. Do you want to eat in Franeker? De Doelen. 8.5 160 reviews De Stadsherberg.
 2. puntje is de muffin was een beetje droog ik zou.
 3. Alle Restaurants in Franeker met high-tea met recensies en beoordelingen van gasten, foto's, menukaarten, adressen, telefoonnummers en openingstijden
 4. i-sandwiches, hartige pannenkoekjes en koekjes en chocolaatjes om het compleet te maken

High tea restaurants in Franeker - TheFork (voorheen IENS

 • Ook is Franeker een van de steden die men aandoet tijdens de Elfstedentocht. En naast dit alles kun je er ook nog eens genieten van high teas. Dus schuif tijdens je bezoek aan dit historische Elfsteden-stadje, aan voor heerlijke hartige en zoete hapjes en een lekkere kop thee, bij een van de uitmuntende high tea locaties
 • Bij Restaurant De Grillerije te Franeker kunt u van woensdag t/m zondag kiezen uit de uitgebreide bourgondische menu kaart. Ons doel is lekker eten, vriendelijke bediening een avondje uit
 • Zijn al eens eerder in de Doelen in Franeker wezen dineren. Nog steeds topkwaliteit eten (hoef je ec... ht niet voor naar een Michelin ster(ren)restaurant). Prima kok(s) in de keuken en super vriendelijke en attente bediening
 • en.eet.n
 • uten loopafstand van het centrum van Franeker. Overnachten Wilt u langer van Franeker genieten? Dan heeft u de mogelijkheid om te overnachten in ons aangelegen hotel, met eigen parkeergelegenheid. Diner op locatie De kwaliteit van De Stadsherberg op eigen locatie? Dan verzorgen wij voor u de catering op maat

One of our top picks in Franeker. Located in the historical city center of Franeker, Hotel Grandcafe De Doelen offers spacious rooms with free Wi-Fi. Each room features an private bathroom with a shower and a toilet. There is also a flat-screen TV, desk and mini-bar. Breakfast is served daily in the breakfast area Grandcafé De Doelen: Heerlijke high tea - Bekijk 104 reizigersbeoordelingen, 18 onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Franeker, Nederland, op TripAdvisor

Bij Grand Café De Doelen werken mensen met een enorme passie voor horeca Van een goede cappuccino zetten tot een perfecte biefstuk serveren Samen zorgen zij ervoor website Trefwoorden: grand café,keuken,hotel,menukaart,high tea / high wine,recent nieuws,contac Grand Café de Doelen, Franeker: Geniet van een verrukkelijk 3-gangen keuzediner bij Grand Café de Doelen: met als hoofdgerecht keuze uit biefstuk van diamanthaas. De menukaart in het restaurant is altijd leidend. Over ons Poort van Franeker is een gezellig eetcafé wat voor iedereen toegankelijk is en waar gasten kunnen genieten van de gezellige sfeer en een keuze kunnen maken uit een variërend menu

We enjoyed having a High Tea at Mona's Restaurant: De Grillerije in Franeker. She and two young waiters were cheerful and guest friendly. The place was nice decorated. This changes now and then (also the menu varies). We had a 2 course High Tea. The first course was with sweet items. Very tasty and all kinds of sweets High Wine Naast een High Tea bieden wij voor de echte wijnliefhebbers een 'High Wine'. Van een fruitige witte wijn tot een rustieke rode wijn, afsluitend met een glaasje dessertwijn of port. Dit allemaal in combinatie met een viertal bijpassende gerechten Franeker 8801 KH. Get Directions High School. Sportcentrum het Noord Franeker. Sports Team. Grandcafe De Doelen. Cafe. Poort van Franeker

Hotel Grandcafe De Doelen - Offrant un stockage des bagages et un parking, Hotel Grandcafe De Doelen propose un hébergement historique accommodation à Franeker. Il y a des services en chambre et des services de journaux à la propriété Hotel Grand Café De Doelen is a good base from which to explore Franeker, take a bike trip through north-west Friesland or enjoy a boat trip to Vlieland or Terschelling 2 course High Tea very delicious We enjoyed having a High Tea at Mona's Restaurant: De Grillerije in Franeker. She and two young waiters were cheerful and guest friendly Hotel-Restaurant De Stadsherberg, Franeker: 23 foto's en aanbiedingen voor Hotel-Restaurant De Stadsherberg, Grandcafé De Doelen. 4 min. Nederlands. Toscanini De Grillerije, Franeker: See 88 unbiased reviews of De Grillerije, rated 4 of 5 on TripAdvisor and ranked #5 of 11 restaurants in Franeker

De Doelen, Franeker: See traveller reviews, 4 user photos and best deals for De Doelen, ranked #3 of 4 Franeker B&Bs / inns and rated 3.5 of 5 at TripAdvisor Restaurants near Grandcafe De Doelen, Franeker on TripAdvisor: Find traveller reviews and candid photos of dining near Grandcafe De Doelen in Franeker, Friesland Province Wereldrestaurant de Valk - Hertog Van Saxenlaan 78, 8802 PP Franeker - Rated 4.7 based on 2 Reviews Wat is het mooi geworden. Het eten was heerlijk. High School. De Grillerije: Mediocre at best - See 88 traveller reviews, 12 candid photos, and great deals for Franeker, The Netherlands, at TripAdvisor De Doelen in Franeker, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about what's great and not so great in Franeker and beyond

De Doelen in Franeker - Eet

 • Best Price Guarantee Nightly rates at Hotel Grandcafe De Doelen as low as $65. Located in the Franeker Binnenstad area of Franeker Read Real Reviews Book instantly Accommodation
 • Grandcafé de Doelen. Midden in het centrum van Franeker bevindt zich aan de Breedeplaats, Grandcafé De Doelen. Door de centrale ligging in het centrum van de stad, de ruime openingstijden en het diverse aanbod is het hier vaak gezellig druk. Brasserie De Stadstuin. In het Planetarium van Eise Eisinga is Brasserie De Stadstuin gevestigd
 • Grandcafe De Doelen. Café Restaurant De Grillerije. Groenmarkt 14 8801 KH Franeker T 0517 397044. Openingstijden. Wij zijn woensdag tot en met zondag geopend.

High Tea. Trakteer je vriend(inn)en en jezelf op een high tea bij De Drie Gezusters voor 15.50 per persoon! vanaf 2 personen - reserveren via info@hotel-dedoelen.nl . Bierproeverij. Combineer de drie lekkerste bieren van De Drie Gezusters elk met een bijbehorend hapje en geniet voor 13.50 Find the best restaurants, food, and dining in Franeker, The Netherlands, make a reservation, or order delivery on Yelp: search reviews of 40 Franeker restaurants by price, type, or location Zondag 13 juli maakt Franeker zich op voor Frieslands grootste één daagse Oldtimer Festival. Leerlingen AMS sluiten af met high tea. organiseert Grandcafe. It is a 10-minute walk from Franeker city center. A 200 meter walk will take you to local restaurants including De Doelen and Toscanini. The property is about 15 minutes' walk to Franeker train station Buy a gift card to any restaurant in Franeker, FR. Send by email or mail, or print at home. Deliver in a personalized greeting card. The perfect last minute gift. 100% satisfaction guaranteed. Buy Franeker, FR Restaurant gift cards online

John Wright Band at De Doelen in Franeker on 23 November 2007. John Wright Band in Franeker (Fries om utens/Caledonia) Monique - Nebelhorn66 The High Kings & Finbar Furey - Duration:. Making your reservation at Hotel de Valk Franeker is easy and secure. Telephone, Tea/Coffee Maker, Shower, Seating without losing track of the high standards. Grandcafe De Doelen. Don Pedro Franeker. Vandaag van 9.00 tot 21.00 staat Kok inhet Huis met heerlijke High tea hapjes bij Boddeus Franeker @ Tom. Achter de entree met de fraaie zuilen wachten de koninklijke uitstraling van de originele 19e-eeuwse trap, kroonluchters en stijlvolle marmeren vloeren. Geniet in de lounge van high tea met uitzicht op de rivier, of kom tot rust in de health club met sauna, massagesalon en overdekt zwembad

De Doelen in Franeker, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about what's great and not so great in Franeker and beyond. De Doelen - Cafes - Breedeplaats 6, Franeker, Friesland, The Netherlands - Restaurant Reviews - Phone Number - Yel From AU$127 per night on TripAdvisor: De Doelen, Franeker. See traveller reviews, 9 candid photos, and great deals for De Doelen, ranked #2 of 4 B&Bs / inns in Franeker and rated 3.5 of 5 at TripAdvisor Dining in Franeker, Friesland Province: See 423 TripAdvisor traveller reviews of 12 Franeker restaurants and search by cuisine, price, location, and more. Franeker All Franeker Hotel

Recreatiepark Bloemketerp - Located in Franeker, Recreatiepark Bloemketerp offers accommodation with a terrace. Laundry and shopping service can be arranged at this property Stadslogementen Franeker - Stadslogementen Franeker provides convenient accommodation in Franeker. It is 10 minutes' walk from Franeker centre Located in the historical city center of Franeker, Hotel Grandcafe De Doelen offers spacious rooms with free Wi-Fi. In high demand! Coffee/Tea maker 312. Hotel-Restaurant De Stadsherberg, Franeker: See 17 traveller reviews, 23 user photos and best deals for Hotel-Restaurant De Stadsherberg, ranked #1 of 2 Franeker hotels, rated 4 of 5 at TripAdvisor Restaurants near Franeker City Hall, Franeker on TripAdvisor: Find traveller reviews and candid photos of dining near Franeker City Hall in Franeker, Friesland Province. Franeker Flights to Franeker

Grandcafé De Doelen Franeker

De Brunch high tea is speciaal voor de uitslapers die graag wakker worden met een krokant vers croissantje en gekookt eitje. Voor de glutenvrije-, lactosevrije-, en diervriendelijke high tea'ers zijn de Vegan en Glutenvrije opties een perfecte oplossing Dining in Franeker, Friesland Province: See 431 TripAdvisor traveller reviews of 12 Franeker restaurants and search by cuisine, price, location, and more High tea de luxe verzorgd voor verjaardag. Alles was super geregeld genoeg te eten alles erg goed verzorgd. Zelfs voor 4 personen halal-hapjes. Keurig op tijd bezorgd en volgende dag alles weer opgehaald. Wij zullen zeker vaker gebruik maken van hapjesaanhuis. Kortom een geslaagde verjaardag voor een dochter die 18 wer Homepage - Grand Cafe de DoelenGrand Cafe de Doelen | Franeker High tea, Op zondagmiddag 21 oktober was er voor de tweede keer een high tea bij Sam Sam. Zo'n.

Restaurants in Franeker with high-tea - Eet

Flights Holiday Rentals Restaurants Things to do Franeker Tourism; Franeker Accommodation; Franeker Bed and Breakfas De beste restaurants voor Valentijnsdag in Franeker De Doelen (0) Witte de Withstraat (0) High tea (1) Meer opties bekijken. zit. High tea and more gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene] Hoe lang we persoonsgegevens bewaren High tea and more bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te.

High tea bij Fruitbar Sis in hartje Leeuwarden. Fruitbar Sis. Leeuwarden. Verkocht: 271 Sluit je gratis aan en ontdek Grand Café de Doelen voor een. ¡Lee comentarios sobre Pension De Doelen u otros alojamientos de vacaciones en Franeker (Frisia, Países Bajos)! Puedes añadir tu opinión sobre Pension De Doelen o tu información de viaje sobre Franeker (Frisia, Países Bajos) en cualquier momento Vous pouvez également trouver 5 Photos concernant Pension De Doelen sur Zoover. Toujours à la recherche d'une destination de vacances? Regardez les logements dans Pays-Bas. Vérifier d'autres destinations de vacances dans la région Frise. Comparer Pension De Doelen avec les autres logements, dans Franeker

De Grillerije in Franeker - Menu, openingstijden, prijzen

 • Compare prices of 24 hotels in Franeker on KAYAK now. Best Franeker Hotels Show all 1. Hotel Grandcafe De Doelen offers guests a convenient base when in.
 • Tea, cakes and company bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende bestellingen van persoonsgegevens: Bestellingen > persoonsgegevens > 5 jaar - Delen van persoonsgegevens met derde
 • Restaurants near De Doelen Rotterdam, Rotterdam on TripAdvisor: Find traveller reviews and candid photos of dining near De Doelen Rotterdam in Rotterdam, South Holland Province
 • The cheapest way to get from Amsterdam Airport (AMS) to Franeker costs only 12€, and the quickest way takes just 1¼ hours. their services include high-speed.
 • Te huur: mooie loods aan de Edisonstraat te Franeker! 1000m2 plus kantine/kantoor! Meer info? DM of 0622948775!pic.twitter.com/20L8Ev40N

Online bestellen bij de Bikker in Franeker! U kunt ook met iDEAL betalen! Online eten bestellen bij De Bikker Franeker Facebook De Stallen » Komende events » Ik wil reserveren. Volg ons. Restaurant De Stallen | Koemarkt 54 | 1441 DD Purmerend | 0299 - 763760.

Video: Restaurants in Franeker met high-tea - Eet

Brasserie De Stadstuin Lunch Franeker

Na de rondleiding staat het programma van de Business High Tea in het teken van het ontwikkelen van unieke Weet je soms niet meer waar je moet beginnen bij het bereiken van je doelen De Molen Kaatsheuvel is een uniek restaurant gevestigd in een eeuwenoude graanmolen, een monumentale locatie met een eigentijdse sfeer. Het jonge, gepassioneerde team zal er voor zorgen dat u zich direct thuis voelt, een ongedwongen sfeer voert de boventoon RT @JAYUNDERGROUND Zaterdag 30 maart 2013: Beat It 3.0 @De_Doelen_Fr Meer info volgt zsm! # Agendapuntje # Dance # Feest # Jupitercup # Franeker 0 replies 4 retweets 0 like Flights Holiday Rentals Restaurants Things to do Franeker Tourism; Franeker Hotels; Franeker Bed and Breakfas Wij waren in de Grilerije voor een high tea. Het was er aardig druk. Als eerste gang kregen we zoete hapjes. Dit was ok, maar bij de meeste high teas is dit andersom

HighTeaWereld 5 locaties gevonden in Franeker

Grandcafe De Doelen Breedeplaats 6 . Coconuts Franeker schilcampen 1 Don Pedro Franeker Sint Martiniplantsoen 1 Duinpaviljoen De Uitkijk in Bloemendaal. Find restaurant reviews, menu, prices, and hours of operation for Duinpaviljoen De Uitkijk on TheFork High Stallen . Facebook De Stallen » Komende events » Ik wil reserveren. Volg ons. Restaurant De Stallen | Koemarkt 54 | 1441 DD Purmerend. Hotel-Restaurant De Stadsherberg, Franeker: See 17 traveller reviews, 23 candid photos, and great deals for Hotel-Restaurant De Stadsherberg, ranked #1 of 2 hotels in Franeker and rated 4 of 5 at TripAdvisor 13apr(apr 13)10:01 05mei(mei 5)15:00 Lunchen in de boomgaard Ontbijten, lunchen, picknicken of high tea'en tussen de tulpen of appelbloesem Scooterverhuur Tulpenroute Scooters Bijlweg 13, Lelysta

Restaurant De Grillerije Franeker Intr

Sinds de zomer van 2015 is dit monument als vanouds het levendige hart van de stad. Een plek die aanvoelt als een tweede thuis. Waar je kunt lunchen of dineren onder de prachtige gewelven van de monumentale Boterhal of in de glazen nieuwe aanbouw Of kom langs voor onze specials, een high tea, high wine, high beer of Pakhuis Brunch. Voor groepen hebben we verschillende arrangementen . Je bent van harte welkom bi

Grandcafe De Doelen - Startpagina Faceboo

Het gebouw wordt niet alleen gebruikt door de leden, maar wordt ook verhuurd aan onder meer damesclubs EEVA en EMMA, beleggingsclubs en serviceclubs (Rotary). Sociëteit Apeldoorn leent zich ook uitstekend voor een feest, partij of een vergadering, diners, lunches en high-tea. Voortdurend wordt geprobeerd de kwaliteit te verbeteren Van tapas tot heerlijk lunchen bij El Txoko kun je genieten van de Spaanse keuken. High Tea; Klik op het arrangement voor meer informatie. Contact. El Txoko Find deals at Oppe Klincke, Franeker. Best Rates Guranteed. No booking costs. Tea/Coffee Maker, Shower, Seating Area, Refrigerator, Hotel Grandcafe De Doelen.

en.eet.n

Book Hotel-Restaurant De Stadsherberg, Franeker on TripAdvisor: See 17 traveler reviews, 23 candid photos, and great deals for Hotel-Restaurant De Stadsherberg, ranked #1 of 2 hotels in Franeker and rated 4 of 5 at TripAdvisor Tulip Inn Franeker - Offering bicycles and cars for rent, Tulip Inn Franeker is a 50-minute drive from Kameleon Terherne. The venue was opened in 1985 and remodeled in 2009 offering guests 42 rooms Located in Zweins, B&B It Noflik Stee is an easy drive from De Achlumer Molen and provides free private parking on site. This comfortable 4-star bed & breakfast is just a 10-minute drive from Franeker Restaurant De Haven van Huizen is van oorsprong een oude visrokerij, maar is nu een prachtige locatie aan het water. Naast de lunch-, diner en borrelkaart biedt de Haven van Huizen diverse mogelijkheden voor groepen. Of het nu gaat om een koffietafel, barbecue, high tea, receptie of een vergadering. Het kan allemaal in de Haven van Huizen

High tea restaurants in Franeker - IEN

You can't go wrong with the Hotel De Stadsherberg and Tulip Inn Franeker. Grand Cafe De Doelen (Breedeplaats 6, Franeker) is the perfect spot for a mid-morning pick-me-up. As an added benefit, it's just 0.07 kilometres from Kaatsmuseum Hieronder volgen de doelen die ik voor mijzelf heb opgesteld. Ze zijn onderverdeeld per categorie en mogen in een willekeurige volgorde uitgevoerd worden. Achter een aantal doelen staat een getal. Dit doel moet ik dus meerdere keren uitgevoerd hebben Best Franeker Hotels on TripAdvisor: Find 88 traveller reviews, 86 candid photos, and prices for hotels in Franeker, Friesland Province, The Netherlands. THE 5 BEST Hotels in Franeker of 2019 (from €50) - TripAdviso

Rosanna De Vries is on Facebook. Join Facebook to connect with Rosanna De Vries and others you may know. Grandcafe De Doelen. Franeker. High School. Class of. Stadslogementen Franeker - Stadslogementen Franeker est une villa avec un climatiseur individuel, la télévision par satellite, une TV LCD à écran plat, un ordinateur personnel et un bureau à courte distance de Planétarium Eise Eisinga High tea. Trakteer je vriend(inn)en en jezelf op een high tea bij De Drie Gezusters voor 15.50 per persoon! vanaf 2 personen - reserveren via info@dedriegezusters.nl Bierproeverij. Combineer de drie lekkerste bieren van De Drie Gezusters elk met een bijbehorend hapje en geniet voor 13.50

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *