Leuke wiskunde spellen

Leuke Wiskunde spelletjes voor kinderen! Er zijn 5 Wiskunde spelletjes. Wiskundeberg Rekenen, Optellen, Aftrekken, Vermenigvuldigen, Tafels oefenen, Delen, Reken. Ontdek en bewaar ideeën over Wiskunde spelletjes op Pinterest. | Meer ideeën over Wiskunde, Optellen spelletjes en Kleuterschool wiskundige spelletjes. bekijke Extreme Wiskunde Denk Spellen 4,7 Kies eerst het personage waarmee je gaat skiën of snowboarden. Daarna begint de uitdaging! Terwijl je de berghelling af suist op je ski's of snowboard, moet je allerlei rekensommen maken

In dit bord vind je verschillende ideeën om wiskunde in de klas op een leuke maar leerrijke manier te oefenen Hier staan spellen 1 - 50, met onder andere Twenty, 2147483648, Life - The Game, en nog veel andere gratis spelletjes. Deze wiskunde spelletjes hebben al van 11978 mensen een rating gekregen, en deze rating is gemiddeld 8.1 / 10 Wiskunde kan megaleuk EN leerrijk zijn door Lisa Ketsman Pagina 8 Visie van leerkrachten wiskunde: Ik heb gepolst naar de visie van leerkrachten wiskunde over spellen, over gezelschapsspelen. Via een enquête probeerde ik een duidelijk beeld te scheppen. De leerkrachten die ik ondervraagd heb, komen uit verschillende graden Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen ! Avatartitle. Registreren Inloggen. Wiskunde Gekte. 3,9. Samen 10. 3,8. Reken Puzzels. 3,7 (min of meer) WISKUNDIGE SPELLEN. Solitaire: NIM: Zwart-Geel: Boter-Kaas-Eieren: Wegneemspellen: Molenspel: G-NIM: Hex: Vang de Mun

Video: Wiskunde Spelletjes - Leerspellen

25+ beste ideeën over Wiskunde spelletjes op Pinterest

Aktie Spellen 6,6 De Hobo-klonen voeren een aanval uit op onze populaire zwerver. Ze hebben hem zijn gevechtstechnieken afgepakt door middel van een buis, die ze zijn maag in hebben geduwd. Ze hebben hem zijn gevechtstechnieken afgepakt door middel van een buis, die ze zijn maag in hebben geduwd Speel wiskunde spellen op Y8.com. Als je een vermenigvuldiging, verdeling, toevoeging of een aftrek ster was op de basisschool dan zul je een uitdaging vinden in de wiskunde spellen sectie van Y8. Klik en speel de meest intrige wiskunde spellen online alleen op Y8

rekenen spelletjes. Zo kunnen ze op een leuke manier thuis nog eens extra oefenen, zonder dat het een straf is! Wiskunde Spelletjes, Wiskunde Activiteiten. Brain train met deze leuke Cool Math spelletjes! We maken wiskunde leuk om te doen! Brain train met deze leuke Cool Math spelletjes! We maken wiskunde leuk om te doen Hier kan je tafels oefenen spelletjes spelen en zo op een leuke manier de tafels te oefenen. en een goede basis voor wiskunde opgaven op de middelbare school. Spelletjes voor het 1ste leerjaar. Op deze pagina vind je allerlei gratis educatieve, leuke en ontspannende spelletjes voor het eerste leerjaar in België of groep drie in Nederland Speel Wiskunde Ballen op FunnyGames.nl! Vernietig ballen door steeds paren te maken die samen 10 zijn

Leuke wiskundige spelletjes voor meisjes Wiskundige spelletjes kunnen bijdragen tot verbetering van de kansen op succes voor studenten door het verhogen van de hoeveelheid tijd die ze beoefenen wiskunde besteden. Hoewel veel wiskunde spellen op het onderwerp dat een beroep op zowel de jong De bedoeling van deze website is om kinderen op een leuke en eenvoudige manier te laten kennis maken met wiskunde, taal en wereldoriëntatie. De computerspelletjes zijn zo opgevat dat het inoefenen van een vaardigheid als speels wordt ervaren Leuke wiskunde spelletjes-producten zijn het populairst in Eastern Asia, Mid Easten Southern Europe. U kunt de veiligheid van producten waarborgen door een selectie te maken bij gecertificeerde leveranciers, waaronder 10 met ISO9001-, 6 met Other-, 3 met BSCI-certificering

Rekenen spelletje

 • Basisschool Wiskunde Spelletjes Wiskunde Activiteiten 2de Leerjaar Wiskunde Onderwijs Wiskunde Leermiddelen Leuke manier om de sommen tot 10 te automatiseren én.
 • Spelletjes.nl heeft meer dan 5000 gratis spelletjes en online games voor jong en oud. Speel nu gratis leuke spelletjes op ★ Spelletjes.nl ★! Spelletjes.nl - Gratis Spelletjes, Online Games, Spellen Spelen
 • Alle spellen zijn per categorie te spelen, zoals: Rekenspelletjes, Tafelspelletjes, Verkeer spelletjes, Fiets spelletjes, Natuur spelletjes, Computer spelletjes, IT spelletjes, Lachpagina, ICT spelletjes, Sociaal Emotioneel spelletjes, Taalspelletjes, Funda, Nederlands spelletjes, Muziek spelletjes, Muziekles spelletjes, Geschiedenis-spelletjes.
 • Op een zinvolle en educatieve manier kunnen kids kennis maken met leuke en leerrijke oefeningen, spelletjes en creatieve programma's. in taal en wiskunde. Onze.
 • De spellen zijn beschikbaar op desktop, tablet en mobiel (Android, iOS, Windows Mobile). Leuke Sudoku variant met jokers en andere manier van stenen plaatsen
 • Het beste van Puzzel speel je gratis online op Spele.nl! - Spele.nl de leukste spelletjes van Nederland! Dit mahjongg spelletje maakt gebruik van leuke plaat.
 • Kleuterspel zijn educatief verantwoorde puzzels en spelletjes met leuke en leerrijke oefeningen, spelletjes en creatieve programma's. en wiskunde. Onze.

Werkbladen spelletjes en raadsels: Friedrich Schiller zei al: 'De mens is alleen volledig mens als hij speelt.' Spelen garanderen saamhorigheid, plezier en spanning Wij hebben de beste Reken Spelletjes voor jou verzameld. Waar wacht je nog op? Wiskunde Kleurplaat. Numericon. Pathways 2. Dubbele Cijfers. Plus Plus. Kubus Nummers

In de vakantie behoren de tafels niet meer tot de orde van de dag waardoor veel kinderen op 1 september toch weer even diep moeten nadenken als het 4 x 6 en 8 x 9 gaat. Om in het derde leerjaar de maaltafels op een leuke manier te herhalen, maakte ik een aantal spelletjes. Domino. Een klassieker onder de spelletjes om zelf te maken is een domino (Als je nu direct bestelt ontvang je een BONUS Ebook met leuke muntenpuzzels gratis!) Het is wetenschappelijk bewezen dat je door na te denken je brein scherp en jong kunt houden. Neem bijvoorbeeld de BrainTraining spellen van Dr. Ryuta Kawashima voor de spelcomputer Nintendo DS De game Wiskunde berg is in totaal 9341 keer gespeeld. Waardering: 6 Beoordeeld: 9 Naar Mijn Favorieten Pagina. Meer leuke spelletjes, spellen, games Live TV from 60+ channels. No complicated set-up. No cable box required. Cancel anytime

Free wiskunde can be found here. Meest Gespeelde Spellen. MahJongCon Puzzel Spellen MahJongCon Speel deze leuke variant van mahjong. Klik twee dezelfde stenen weg met de muis Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen ! Avatartitle. Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst Leuke rekenen spelletjes zoals deze openbaren de snelste denkers, dus haast je om te ontdekken wie van je familie en vrienden de wiskunde oefeningen het snelste oplost! Het geeft een goed gevoel om zo nu en dan de spinnenweb uit je hersenen te ragen - download Rekenspelletjes Uitdaging nu Voor wiskunde kan je online heel wat zinvolle spelletjes vinden maar voor spelling vond ik dat toch moeilijk. Vaak werd de nadruk niet op het juiste aspect gelegd of kwamen er woorden aan bod die nog te moeilijk waren. Na wat zoekwerk vond ik uiteindelijk toch een leuke oefensite voor spelling Spelletjes Denk Spelletjes Educatief Rekenen spelletjes Extreme Wiskunde. Voeg toe aan Mijn Spelletjes. Dit spel staat in Mijn Spelletjes Advertentie. 6. 2048. 5,8

11 beste afbeeldingen van KEUZEMODULE wiskundespellen

 • Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen ! Avatartitle. Registreren Inloggen. Extreme Wiskunde. 4,7. Snelrekenen. 4,5. Sommen.
 • Uit ons gastenboek... violetta zegt:. Ooh wat leuke raadsels maar het zou wel leuk zijn als jullie VEEL MEER RAADSELS HADDEN. Maar z zijn wel heeeeeeeel grappig, mijn moeder heeft ze gezien en mijn zusjes
 • Het RekenWeb is een website voor rekenen-wiskunde op het basisonderwijs. Informatie voor leerkrachten, spelletjes en werkbladen voor gebruik in de klas. Van groep 3 t/m groep
 • Houd jij van snelheid en dus van race spelletjes en racen? Speel de leukste race spelletjes online en gratis op leuke spellen.be: verzekerings jager, age of speed, cartman rally, vrachtwagen race, catscratch, heuvels racer, trai
 • Ik ben Dhr. Nannings, een Wiskunde leraar op het Jan van Egmond Lyceum in Purmerend. Nannings.org is voor mij een leuke hobby, maar ook voor leerlingen van het Jan van Egmond erg interessant. Deze site is niet alleen erg handig voor de Wiskunde lessen maar ook heel nuttig voor de algemene schoolzaken
 • Online breukenspelletjes, rekenspelletjes voor het basisonderwijs. Probeer met je smiley de kleine bubbels te pakken. De kleur moet passen bij de juiste breukencirkel

Wiskunde Spelletjes - Speel Spelletje

 1. Wiskunde Strijd en 1001 Rekenen spelletjes speel je op 1001 Spelletjes! Meer leuke spelletjes spelen. Spelletjes. Gespeeld. Populairste Nieuwste Waardering
 2. Speel online op Spele.nl gratis de beste, leukste en spannendste sport spelletjes. Voetbal, hockey, basketbal, tennis, golf en nog veel meer gratis online games vind je op Spele.nl. Voetbal, hockey, basketbal, tennis, golf en nog veel meer gratis online games vind je op Spele.nl
 3. Leuke spelletjes om uit te testen. Oefenen maar! Grijpen maar! (mogelijk moet u voor dit spel Google Chrome Frame downloaden en installeren: Wiskunde; Methodes.

We hebben 45 van de beste gratis wiskunde spelletjes verzameld. Hier staan spellen 1 - Hier staan spellen 1 - 45, met onder andere Twenty, Space Escape, 2147483648, en nog veel ander Er zijn 238 leuke wiskunde leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. De belangrijkste leverancierslanden zijn China( vasteland), taiwan en Zuid-korea, die respectievelijk 68%, 28% en 1% voorzien van leuke wiskunde. Leuke wiskunde-producten zijn het populairst in Mid East, Southern Europeen Eastern Asia 12 Een leuke les: wiskunde in populaire spelletjes komt (inderdaad, alle tetromino's zitten als stukken in Tetris). Maar ook het scoresysteem is interessant Leuke spelletjes om Wiskunde Invaders : Klik eerst op het 'maalteken' en vervolgens kies je het nummer van de tafel die je wil oefenen (In de groene ovaal onder.

Welkom bij spellenvoorschool.nl, Jouw site voor leuke spelletjes voor school, educatieve spelletjes, voor groep 1, groep 2, groep 3, groep 4, groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8. Leren rekenen, leren schrijven en nog veel meer! spellenvoorschool.nl biedt de leukste en nieuwste spelletjes die we konden vinden op het internet Reken spelletjes op Spel.nl! Apps {text} Tijd om dat te ontdekken in dit leuke onlinespel. Hoe lang hou jij het vol in deze intense wiskunde- en puzzelgame?. Op 1001spelletjes.nl speel je de beste gratis online spelletjes. Elke dag worden er nieuwe gratis online spellen toegevoegd, waaronder actie spelletjes, avontuur spelletjes, bordspellen & kaartspellen, spelletjes voor meisjes, multiplayer spelletjes, puzzel spelletjes, race spelletjes, behendigheid spelletjes, sport spelletjes en nog veel meer verslavende online gratis spelletjes De puzzels en denk spelletjes van Speeleiland.nl helpen je daarbij. Speel je hersenen fit en je merkt dat je slimmer wordt! Elke level die je haalt is weer een stukje van de puzzel. Spelletjes genoeg, dus er zijn heel wat manieren om je hersenen te trainen. En het is nog helemaal gratis ook! Denk je aan spelletjes, dan denk je aan Speeleiland.nl Sport Spellen 6,9 Schop de bal van dak naar dak in dit leuke voetbalspel. Je spelers staan bovenop de wolkenkrabbers van deze grote stad, en in ieder level moet iedere speler de bal minstens 1x in bezit hebben gehad

Meetkunde spelletjes - denken

 1. Oefen de tafels met online tafelspelletjes voor het basisonderwijs
 2. Wiskunde Spelletjes Wiskunde Activiteiten Vermenigvuldigingswerkbladen Vermenigvuldigingsactiviteiten Wiskunde Workshop 4 Jaar Kleuterschool Wiskunde Kinderen Wiskunde Wiskundige Woordproblemen Coloriage Magique à colorier - Dessin à imprime
 3. leuke site met rekenkleurplaten. Basisschool Wiskunde Spelletjes Wiskunde Activiteiten 2de Leerjaar Wiskunde Onderwijs Wiskunde Leermiddelen 4 Jaar School.
 4. 2 Spelers Rekenspelletjes is een van die leuke spelletjes en leerspelletjes spel met 2 spelers. op te geven uw voorschoolse kind om te spelen en te leren wiskunde.

Wiskunde Spellen - hhofstede

 • Je speelt nu het spel Liefdeskokkin. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen
 • wiskunde-applets en spelletjes . www.gecijferd.nl. digitaal multimediaal lesmateriaal rekenen voor vmbo en mbo . www.math4all.nl. andere nuttige en leuke sites
 • Avontuur Spellen 8,4 In deze leuke point click-game help je het groene soldaatje om uit de rode basis te ontsnappen. Zoek alle voorwerpen die hij nodig heeft, en klik er op het juiste moment op om ze te gebruiken

Aktie Spellen

Free wiskunde spel can be found here. Meest Gespeelde Spellen. MahJongCon Puzzel Spellen MahJongCon Speel deze leuke variant van mahjong. Klik twee dezelfde stenen weg met de muis Leuke kinderen, die vind je hier! Wiskunde: enkele spelletjes is niet altijd saai, zoals sommigen wel eens durven zeggen. Rekenweb: een echte aanrader Deze website is bedoeld om leerkrachten en ouders te helpen om hun kinderen op een leuke en eenvoudige manier te leren omgaan met wiskunde. Deze website situeert zich vooral in de eerste graad. Met wat aanpassingen kan je natuurlijk de spelletjes iets moeilijker maken en ze meenemen naar de 2de graad Computerspelletjes waarbij kinderen op een leuke, speelse en eenvoudige manier leren omgaan met wiskunde, taal en wereldoriëntatie. Alle spellen zijn educatief, veilig en beantwoorden aan een aantal ICT-eindtermen voor de basisschool. Doelgroep : kleuters t.e.m. 6e leerjaar. Crayola - online tekenprogramm

Wiskunde Spellen - Y8

 • Spelletjes; 12 leuke raadsels om je hoofd op te breken. Facebook. Twitter. WhatsApp. Train jouw brein. Een raadsel is een moeilijk oplosbaar probleem, dat wordt.
 • Spelletjes.nl heeft de beste gratis online games in de populairste categorieën, zoals puzzelgames, multiplayergames, io-games, racegames, games voor 2 spelers en rekengames. In een van de grootste online gameverzamelingen ter wereld vind je altijd de allerbeste games om alleen of met je vrienden te spelen
 • Bekijk nu hieronder de leuke spelletjes die je thuis kunt doen om de tafels te oefenen! Succes met oefenen. Petra Fränzel. De RT juf. Tafels oefenen groep 4 spelletjes . Hieronder vind je leuke en leerzame spelletjes die je thuis kunt doen om de tafels te oefenen
 • sommen oefenen tegen de.
 • Hier vind je de meest leuke en uitdagende activiteiten voor een avontuurlijk Scoutingprogramma. Water spelletjes (waterspel) Op een onbewoond eiland
 • Tafels oefenen en aktie in 1, dat heeft dit leuke spelletje, schiet alle.. IJs Verkopen: Deze coole ijsverkoper heeft een beetje hulp nodig met uitrekenen.
 • Verzin leuke spellen die lijken op de spellen uit het Tv-programma en die je kunt combineren met wiskunde (of een ander vak, uiteraard). Hieronder enkele voorbeelden. Spellingsronde:Laat de leerlingen lastige woorden spellen, zoals parallellogram en Pythagoras

58 beste afbeeldingen van rekenen spelletjes - Math

 1. Hieronder zie je de spelletjes per categorie staan. Klik een leuk spel aan en daarna kunnen we je alleen nog maar veel leerplezier wensen. Een leuke versie van.
 2. Behendigheid Spellen 7 Een nieuwe versie van het spel Tetris met mooie effecten en leuke muziek erbij! Tetris 4 Je kan meer punten verdienen als je in 1 keer meerdere combinaties maakt van 4 dezelfde kleuren
 3. uten over, wat is zijn gemiddelde snelheid?Maar dan op HAVO/VWO niveau.Snappen jullie wat ik bedoel?Ik.
 4. uten-spelletjes, bovenbouw, energizers, middenbouw, taal Energizers bovenbouw: Rekenen / wiskunde Geplaatst op januari 17, 2014 door JufLin
 5. Leuke spellen met het honderdveld Wiskunde (1) Woordzoeker (1) Blogarchief. Zoeken in deze blog. Translate. Thema Eenvoudig. Mogelijk gemaakt door.
 6. Hysterisch leuke spelletjes voor een vriendinnenavond. Denk even hard na. Geen hogere wiskunde, wel kneitergrappig met een wijntje op rechts. Het idee is simpel.

Cool Math spelletjes - Spelletjes, games en spellen

 • Educational Java Programs bevat leuke applets om het getal π te bepalen, met de stelling van Pythagoras te experimenteren, vlakvullingen, breuken en nog veelmeer. Prof. Brouwer (TU Eindhoven) heeft op zijn site wat leuke appletjes staan en nog wat andere aardige stukjes wiskunde, spelletjes e.d
 • Soms kom je zelfs gratis een lot knuffels, spelletjes of puzzels tegen. En kijk ook eens tussen de kinderboeken, waar de boekjes handig volgens leeftijd staan. In deze rubriek vind je het allemaal
 • De leuke online spellen zijn in verschillende categorieën in te delen, aan de hand van verschillende parameters. Zo zijn er online RPG games waarbij je in de huid van één personage kruipt. De meest populaire spellen die je online kunt spelen, hebben echter net even een andere opzet
 • Speel leuke Kubussen Spelletjes online op Elkspel. Wij hebben de beste Kubussen Spelletjes voor jou verzameld. Kom je ook spelen
 • leuke-raadsels.be - de online bron voor al jouw raadsels! Je hebt twee kamers. In de één hangt een lamp. In de andere kamer zitten enkel drie lichtknoppen

Als u nog mooie verhalen, leuke raadsels of knutselideeën zoekt, dan is, al zeg ik het zelf, Ik was altijd heel slecht in wiskunde echt iets voor u (de titel is niet autobiografisch, ik schreef het boek met Jeanine Daems) Verder vind je er ook allerlei leuke puzzels die het rekenen op een leuke manier overbrengen. Naast het grote aanbod in rekenspelletjes vind je er ook taalspelletjes. Deze taal spelletjes zijn erg belangrijk, omdat ze het kind op een jonge leeftijd al kennis laat maken met de taal Onderwijs Wiskunde Kleuterschool Wiskunde Elementaire Wiskunde Wiskunde Spelletjes Optellen En Aftrekken Alfabetiseringsactiviteiten Wiskunde Centra Kleuren Met Nummers Breuken Download and print Turtle Diary's Add and Color According to Given Color Key worksheet

Tafels oefenen spelletjes op Demaaltafels

 1. Klik hier om Kids Spelletjes spelletjes te spelen! Kids Spelletjes spelletjes online, gratis Kids Spelletjes spellen, gratis online Kids Spelletjes spellen
 2. Weet je zelf nog leuke raadsels of puzzels? Stuur dan een mailtje naar rdzl! Check out the logic puzzles, math puzzles and puzzling riddles at pzzls.com as well
 3. Krijgt je kind geen genoeg van school? Of wil je hem of haar juist wat extra laten oefenen? Dat kan met onze leuke én leerzame spellen met bekende characters als Woezel & Pip, Maan roos vis, Dolfje Weerwolfje en Mees Kees
 4. Er zijn genoeg andere leuke rekenspelletjes waarbij het rekenen lerende kind veel beter tot zijn recht komt, en gelukkig maar! wiskunde en natuurwetenschappen te.
 5. uutje en de volgende bezoekers werken efficiënter
 6. Ook als je verder gaat leren en rekenen, wiskunde wordt blijven de tafels van belang. Met de tafels oefenen spelletjes wordt op een leuke en eenvoudige manier spelenderwijs de mogelijkheid gegeven de tafels te leren
 7. Scheur als de allersnelste over het parcours! Zet de beste start neer, snijd je tegenstanders af, en zet je auto in de hoogste versnelling. In de meeste race spelletjes zit je zelf in de cockpit, zodat het echt voelt alsof je achter het stuur zit van je auto, bus of boot

Math Challenge Games - is een leuk wiskunde goed geanimeerd spel waar je verschillende wiskundeoefen. Wiskunde Oefeningen Spelletjes Door ARPAplus (Arpaplyus OOO Tastbare Wiskunde. Leuke, interessante en bizarre wiskunde! Hier een lijstje van onze favoriete wiskundespellen; dat zijn strategische spellen, leuk om te spelen.

Wiskundige raadsels. Als jij houdt van rekenen en spelen met cijfers en getallen, dan ben je hier op de juiste plaats. Met onze wiskunde raadsels houden we je hier wel even zoet, Einstein Rekenen groep 2 spelletjes In groep 2 leer je al verder tellen en doe je de eerste plus en minsommentjes. Een leuk spel is konijntje tekeken. Hier combineer je tekenen en tellen! Rekenen groep 3 spelletjes In groep 3 wordt er echt begonnen met optellen. Waar optellen oefenen erg voor geschikt is

Spelletjes voor het 1ste leerjaar - computermeester

* Grappige Raadsels Liefdesmeter Leuke Plaatjes Grappige Teksten Leuke Moppen Pasen, Grappige Raadsels Leuke Raadsels Leuke Plaatjes Grove Moppen Liefdesmeter Raadsels Met Antwoord Grappige Plaatjes Leuke Moppen Raadsels Met Antwoorden Grappig Raadsel Love Meter Grappige Afbeeldingen Leuke Afbeeldingen Om Te Versturen Liefdesmeter 2 Namen. 3de leerjaar Wiskunde: Hoofdrekenen: Flippospel In het flippospel moet je 24 maken. Je krijgt 4 getallen op een flippo waarmee je het moet doen. Optellen en. leuke links Deze website is ontstaan in een poging zoveel mogelijk raadsels bij elkaar op één website te zetten. Als je zelf wilt helpen, stuur dan gerust je eigen raadsels door naar raadsels@leuke-raadsels.be

Over een paar weken komen wij met de familie bij elkaar voor een leuke avond. We gaan dan een spel doen waarbij je opdrachten en vragen voor elkaar moet verzinnen die de ander dan moet uitvoeren of beantwoorden De game Wiskunde aanval is in totaal 11833 keer gespeeld. Waardering: Meer leuke spelletjes, spellen, games. Dodelijk Vergif Sittin at a bar Zwarte Kat in de Doos. Wiskundige puzzels vormen altijd een leuke intellectuele uitdaging, zowel voor thuis als op school in de klas. Ze prikkelen de geest en het vinden van een oplossing vereist vaak creativiteit. Vierkant heeft een grote hoeveelheid puzzels beschikbaar, de meeste in de vorm van tekst of plaatjes en een aantal die je met je handen moet oplossen

Rekentuin bevat ook rekenspellen voor jonge rekenaars en kleuters. Zo oefenen ze in groep 1, 2, 3 al spelenderwijs hun rekenvaardigheden. De spellen voor de onderbouw zijn voorzien van afbeeldingen en soms ook audio. Omdat de antwoordmogelijkheden voor sommige spellen uit cijfers bestaan, is het belangrijk dat het kind al enige getalbegrip heeft We gebruiken cookies om het aantal klanten op onze webshop te meten. Wil je eerst meer informatie over onze cookies klik hier.Wil je deze cookies accepteren Home Leerlingen Interessante sites 6de leerjaar Super leuke, leerrijke spelletjes taal, wiskunde, wo, Iris De Vocht 17 oktober 2013 9 september 2018 Leerrijke spelletjes wiskunde, taal,.

Elisabeth, die nu Global Head of Pedagogy is bij itslearning in Noorwegen, gaf acht jaar les in wiskunde en geowetenschap. Ze barst los: Met GeoGebra kunnen docenten uitdagingen en leuke opdrachten verzinnen voor leerlingen Wiskunde Cadeau Raadsels Emoji Rekenen Emoji Rekenen. Leuke dieren tellen Als je deze spellen categorie leuk vindt dan raden wij je aan ook te kijken bij. Welkom op de website van Wiskunde is leuk! Op deze website zijn allerlei leuke en leerzame wiskundefilmpjes en -spelletjes verzameld zodat je op een plezierige manier met wiskunde en rekenen bezig kunt zijn leuke spelletjes. Reageren. Door Alma op 2 oktober 2018. Heel erg bedankt! Rekenspelletjes vindt mijn dochter geweldig om te doen! Reageren. Door harro op 28 maart 2018

Wiskunde Ballen spel - FunnyGames

Page 1 of 2 - 10 teams, 10 spellen probleem - posted in Wiskunde: Stel, je hebt 10 teams. Deze 10 teams spelen 10 spellen tegen elkaar, dus er staan 2 teams per spel. De helft van de spellen blijft dus altijd onbezet Alfabetisering Jaar 1 Wiskunde Spelletjes Wiskunde Activiteiten Rekenen 1e Klas Wiskunde Kleuterschool Als je zo op internet speurt kom je een heleboel leuke. Dit spel is ook weer opgenomen in deze collectie spelletjes Leuke websites voor rekenen-wiskunde. dat het wellicht iets met rekenen-wiskunde te maken kan. Wiskunde Toets. Doodle God - Good Old Ti... Fancy Girls Quiz. Transmorpher 1. Spelle.nl heeft de meeste online spellen van Nederland, ook leuke kinderspelletjes Het Freudenthal Instituut van de Universiteit Utrecht stelt zich ten doel de kwaliteit van het onderwijs in rekenen, wiskunde en natuurwetenschappen te verbeteren

Leuke wiskundige spelletjes voor meisjes - wikisailor

Leuke spelletjes om de tafels van 3, 4, 5, 6, 7 en 8 te oefenen. Elke tafel heeft zijn eigen spelletje. Kies de tafel die je wil oefenen en klik op het bijpassende. Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Meiden spelletjes! Je vindt hier maar liefst 248 verschillende Meiden spelletjes, zoals bijvoorbeeld Liefdes Meter & Papa Louie. Speel de allerleukste meiden spelletjes! Ga op een leuke date, versier je slaapkamer of trouw met de enige echte Justin Bieber

Computermeester: educatieve spelletje

AUDITIEVE BEPERKING. Noteer de opdrachten op een groot blad, zodat de deelnemers kunnen lezen wat ze moeten doen. VISUELE BEPERKING. We probeerden zo veel mogelijk opdrachtjes aan te passen aan een visuele beperking Kano pinguïns. Gelukkig hoef je niet alleen te zweten op deze keersommen. Er zit nog een pinguïn bij je in de kano

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *