Havermout muffins zonder bakpoeder

Havermout muffins maken met yoghurt - zonder boter & bloem

Havermout muffins maken met yoghurt - zonder boter & bloem melk 1 eetlepel gebroken lijnzaad 1 theelepel speculaaskruiden 1 theelepel bakpoeder kokosolie Optie. Deze havermout muffins zijn een echte favoriet! (middelgrote appel, zonder schil) 2 eieren (wijnsteen)bakpoeder; Bereiding. Doe de havermout in de. Bij toeval had ik ook nog wat slagroom staan en maakte ik nog wat verse lobbig geklopte room om bij de cake te serveren. Heerlijk! Wat een mooi en fijn recept om in je archief te hebben. Heb jij een basisrecept cake waar je altijd op terugvalt? En heb jij al eens een cake zonder bakpoeder gebakken? Ik geniet ondertussen nog even na. Liefs Lia De muffins worden gemaakt zonder suiker en zonder bloem, maar met havermout, waarmee je dus een hele gezonde variant hebt op de klassieke muffin. Zoals bij de gewone muffins, kun je ook deze helemaal naar je eigen smaak aanpassen. Kies één van de variaties hieronder of verzin zelf een lekkere combinatie

Koolhydraatarme havermout appel-banaan muffins Eten en

 • Een flinke schep honing vind ik wel echt nodig. En een handje blauwe bessen (diepvries) werd een desert schaaltje vol. Oja, en ipv bakpoeder heb ik banking soda gebruikt. Ik had ze alleen te lang in de oven laten staan dus ze waren iets droog. Ik ga ze zeker nog eens maken. Dit was voor mij de eerste keer met havermout zonder dat ze klef werden
 • uten goudbruin en gaar
 • Ook werk ik altijd met een combinatie van baking soda en appel cider azijn. Dit omdat het zuur uit het azijn ervoor zorgt dat het geheel wat meer rijst. Daarbij is appel cider azijn met baking soda een zeer gezonde vervanging van bakpoeder. Een geweldig product! Havermout Muffins met Appel en Kaneel. voor 9 muffins. 125 gram havermout; 1.
 • voor 12 muffins. 250 gram havermout; 1 tl bakpoeder; snuf zout; 2 el gesmolten boter; 480 ml melk; 1 ei; 25 gram honing; 1 appel; 1 tl kaneel; 40 gram rozijnen; Voor degenen met een gluten allergie: let bij de havermout goed op of je gecertificeerde glutenvrije havermout hebt. Dit staat dan op de verpakking. Neem twee kommen. In de ene doe je de droge ingrediënten; havermout, bakpoeder, kaneel en zout
 • Men neme (voor 8-9 muffins): - 125 gram havermout - 125 milliliter plantaardige melk, bijvoorbeeld amandelmelk - 2 eieren - 2 bananen - 2 theelepels kaneel - flinke hand walnoten - 2 theelepels bakpoeder - 1 flinke eetlepel kokosbloesemsuiker of honing (optioneel, want de bananen maken de muffins al lekker zoet
 • Daarnaast zijn ze vegan, suikervrij en heel gemakkelijk glutenvrij te maken. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig. Het zal je verbazen: je hebt niet eens bakpoeder nodig! En er komt geen suiker aan te pas. Alleen in de appel. Nou, dat kan nog net, toch? ;) Het recept is voor ongeveer 8 muffins. Daar gaan we! Wat heb je nodig
 • uten keukenmachine draaien

Cake zonder bakpoeder - Lianvanrens

 • Doe de bakpoeder, zout en bloem in delen in de kom en roer dit zachtjes door. Om dit gemakkelijker te maken kan je deze drie ingrediënten eventueel zeven voordat je ze aan het beslag toevoegt. Doe de chocolade en de havermout in de kom en kneed deze goed door het beslag
 • uten op 200 graden. ik neem aan dat ik dan extra bakpoeder moet toevoegen aan het recept of is.
 • Gezonde havermout muffins maken met yoghurt. Lekker en gezond. Havermout muffins maken met yoghurt - zonder boter & bloem appel, banaan, bakpoeder, rozijnen.
 • havermout muffins. Met 100 gr havermout, 1 banaan, 1 appel, 2 (biologische) eieren, theelepel bakpoeder Gezond Bakken Gezonde Taart Gezonde Recepten Gezond Eten Beignets Muesli Recepten Recepten Keuken
 • uten op 180 graden. 3. Kaneel muffins. De kaneel in deze suikervrije muffins zorgt voor een goede regulering van je bloedsuiker en geeft je snel een verzadigd.
 • uten gaar, het beste check je de gaarheid met een satéprikker (als deze er schoon en droog uitkomt, zijn de muffins gaar)

Video: KIDS: Gezonde muffins - Chickslovefoo

Havermoutmuffins met blauwe bessen - Uit Pauline's Keuke

 1. Om deze muffins te maken heb je wat droge ingrediënten nodig, zoals havermout, kaneel, nootmuskaat, bakpoeder en zout; en wat natte ingrediënten, zoals kokosolie, honing, vanille-extract, eieren, banaan, sinaasappel, rozijntjes. Oh, en wortel natuurlijk! Wat maakt iets nou tot een muffin, en niet tot een cakeje of cupcake
 2. Doe de havermout in de machine en laat deze draaien totdat de havermout bijna zo fijn als bloem is (als de havermout wat grof blijft, is dit ook niet erg). Voeg vervolgens de banaan zonder schil, de appel in blokjes met schil, de eieren, De zaadjes van een vanille stokje en het bakpoeder aan toe
 3. en en
 4. Ik voel me zelf veel lekkerder zonder suiker en ik kan het qua energieniveau heel goed merken. Ik heb energie over. havermout, bakpoeder Suikervrije havermout.
 5. Ingrediënten voor 11 muffins. 75 gram rijstemeel 75 gram havermoutmeel (maal havermout fijn in de keukenmachine) 2,5 tl bakpoeder Snuf zeezout Snuf kaneel Snuf gemberpoeder 150 ml roeryoghurt, geitenyoghurt voor detoxproof 75 ml olijfolie 2 hele rijpe bananen 3 eieren 125 gram pecannoten 250 gram bramen (ontdooid uit de diepvries) Havermout.
 6. Ik geef je een heerlijk recept voor gezonde havermout muffins met mango, zonder toegevoegd suiker. Als topping gebruik ik pure chocolade en kokos. In de video zie je precies wat ik doe, hieronder leg ik het nog eens uit

glutenvrije havermout muffins zonder suiker. Ik heb backin bakpoeder gebruiikt, zou het dat zijn? Beantwoorden; Suzanna 7 januari 2016 at 20:27 (3 jaar ago Meng in een kom de bloem, havermout, rest van de suiker, bakpoeder en het zout; Klop het ei goed op (zodat het volume goed toeneemt). Voeg vervolgens het appelmengsel, de yogurt, de zonnebloemolie toe en roer dit voorzichtig om. Snij de banaan in stukjes en voeg dit ook toe. Voorzichtig blijven omscheppen totdat alles goed is gemengd Klop de eieren, boter en honing met een handmixer door elkaar. Ik gebruikte zo'n 4 eetlepels honing. Wil je de muffins wat zoeter? Dan gebruik je meer. Voeg de havermout, meel, bakpoeder en melk toe en mix alles tot een mooi beslag. Snijd de peer in kleine blokjes (verwijder de pitjes) en schep dit door het beslag

Gezonde muffins zonder suiker en vet! Ze zijn gemaakt met onder andere banaan, Griekse yoghurt en havermout 125 gram Havermout Bosbessen 2 Eieren 2 Bananen Zout Kaneel 2 Theelepels bakpoeder Gezonde Cake met Havermout! Zonder suiker - Duration: 4:52. Optima Vita 36,937 views Ik heb 3 eieren gebruikt i.p.v. 1. 200 gram havermout, 2 theelepels bakpoeder en wat rozijnen, zonnebloempitten, pompoenpitten, lijnzaad en chiazaad. De muffins zijn heerlijk!! Ik verheug me nu al op m'n ontbijten van morgen Bak dan eens gezonde havermout muffins! Makkelijk en snel! Doe de geprakte banaan, eieren, havermout, melk en bakpoeder in een kom. Mix het geheel goed door.

Dus de bloem, havermout, bakpoeder, kaneel en het zout. Pak een andere kom en klop hierin het ei los. Voeg vervolgens de yoghurt, honing, melk en vanille toe en meng goed met elkaar Ik hou ervan; cake of brood wat eigenlijk net iets te vochtig is, een beetje nat. Sommige mensen associëren het vochtig blijven misschien meteen met niet gaar maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. In dit bananenbrood met havermout zit nu eenmaal veel banaan en wanneer je bakt zonder bakpoeder blijft de cake of het brood wat vastig Prak de banaan in een kom en doe hier dan de eieren, havermout, bakpoeder en de melk bij. Mix dit dan even kort samen met een garde of met een elektrische mixer. Snijd dan de halve appel in kleine blokjes en gooi dit bij het beslag en meng het even kort samen Doe de speltbloem, havermout, baking soda, bakpoeder, speculaaskruiden en blauwe bessen in een andere kom en roer alles even om. Schenk het eiermengsel bij de droge ingrediënten en schep alles om totdat het net goed gemengd is

Maal de havermout in een foodprocessor fijn. Voeg hier de banaan, de stukken appel, de eieren en het bakpoeder aan toe. Laat de keukenmachine draaien tot alles goed gemengd is. Schep er tenslotte met een spatel de stukjes pecannoten en chocoladedruppels door. Verdeel het mengsel over een muffinvorm met daarin papieren cakevormpjes Meng de havermout, kruiden, zout en bakpoeder door elkaar in een kom. Voeg vervolgens de pompoenpuree, honing, eiwit, (amandel)melk, vanillepoeder en eventueel rozijnen en gehakte walnoten toe. Roer goed door elkaar tot een dik beslag en giet het in de muffinhouder

Meng het bakpoeder door het beslag. Voeg tenslotte de appelblokjes en de gewelde rozijnen toe. Vul 8 muffinvormpjes voor 3/4 met het beslag en bak de muffins in ongeveer 35 minuten gaar en bruin. Ik plaats papieren cupcake/muffinvormpjes in een muffinblik, zodat de muffins tijdens het bakken mooi in vorm blijven. Na het bakken goed af laten koelen Muffins met Griekse yoghurt Bij muffins denk je al snel aan een mierzoete plakkerig hapje, maar zo hoeven ze helemaal niet te zijn. Muffins zijn tegenwoordig 'gezond' en kun je ook prima eten als ontbijt

Video: Kidsproof: Gezonde muffins met kokos - Uit Pauline's Keuke

Havermout Muffins met Appel en Kaneel - Blij Suikervri

Ontbijtmuffins zonder banaan Recept voor 12 muffins: 150 gram havermout 100 gram amandelmeel (of speltmeel/ tarwemeel) 1 eetlepel (wijnsteen)bakpoeder 2 eetlepels lijnzaad Snufje zout 50 gram kokosolie/ boter 200 milliliter (plantaardige)melk 2 eieren 50 gram honing (of agave siroop) Optioneel zonnebloempitten voor over de muffins. Vulling: 1 appe Laat je me weten wat je van deze muffins met havermout en frambozen vond? 1,5 theelepel bakpoeder Paar snufjes zout. Benodigdheden. Oven Kom 10 muffin vormpjes Ontbijt gezond met dit recept voor muffins zonder geraffineerde suiker en roomboter. Gezonde ontbijtmuffins met havermout en bramen. 10 gram bakpoeder ¼. Voeg het bakpoeder, de kaneel, het snufje zout en de olie aan het mengsel toe. Lepel de Quaker Havermout en de banaan zachtjes door het mengsel. Spatel daarna het eiwit door het mengsel

Appeltaart havermout muffins - Laura's Baker

Ingrediënten Voor 12 muffins 1 1/2 cup speltmeel 1 cup havermout 1/2 cup palmsuiker 2 tl baking soda 1 tl bakpoeder 1/2 tl zout 1 ei 3/4 cup lactosevrije melk 1/3 cup plantaardige olie 1 tl chiazaad 1/2 tl vanille extract 1 cup geprakte rijpe bananen. Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 200°C en doe 12 bakvormpjes in de muffin bakvorm. 2 Havermout muffins. Het is het eeuwige dilemma van iedere foodlover: hoe combineren we lekker eten met een gezonde lifestyle. Het antwoord is al te vaak dat lekker niet altijd met gezond samengaat. Gelukkig zijn er uitzonderingen die je zonder het minste schuldgevoel naar binnen kunt spelen. Havermout muffins zijn zo'n heerlijke uitzondering

Video: Healthy baking: Havermoutmuffins - Chickslovefoo

Gezonde Havermout Muffins - Bakken met Bo namelijk havermout muffins! Wat heb je nodig? - 100 gram havermout - 75 gram rozijnen - 2 eetlepels honing - 2 TL kaneel - 1 TL bakpoeder - 2 TL. Recept: Muffins van kikkererwten, havermout en blauwe bessen Muffins zijn een heerlijk tussendoortje, maar zijn vaak niet bepaald gezond. Met dit recept maak je verantwoorde muffins die je zonder schuldgevoel kunt eten

Doe 100 gram havermout in de staafmixer en mix tot een fijn meel. De rest van de havermout laat je grof. Meng alle droge ingrediënten, de havermoutvlokken, het havermoutmeel, de suiker, zout en het bakpoeder, met elkaar havermout muffins. Met 100 gr havermout, 1 banaan, 1 appel, 2 (biologische) eieren, theelepel bakpoeder Doe samen met het bakmeel, de bakpoeder en het zout in een kom. Klop de eieren los met de kwark en meng met de honing en olie. Spatel door het havermoutmengsel. Spatel de blauwe bessen erdoor. Doe de papieren cakevormpjes in de muffinvorm en verdeel het beslag erover. Bak de muffins in ca. 25 min. gaar in het midden van de oven Deze havermout muffins met banaan en blauwe bessen zijn ideaal als gezond ontbijt on the go of als tussendoortje bakpoeder en Griekse yoghurt hieraan toe en mix.

Nodig, Voor 12 muffins, , 50 gr gesmolten boter of margarine, 2 dl havermout, 1 dl suiker, 1 ei, 1 eetl bloem, 1 theel. bakpoeder, 0-10 min. Geplaatst op 19-11-200 Deze havermout muffins bevatten geen tarwe, suikers of andere toevoegingen en kun je daarom goed als gezond tussendoortje! Kun je afvallen zonder sporten? Mijn 5.

Havermout muffins maken zonder melk en boter Deze muffins maak je zonder melk, boter en bloem. Dit is mogelijk vanwege de yoghurt die wordt gebruikt en havermout waarvan je zelf meel maakt Gezonde muffins met havermout, bramen en blauwe bessen het boekweitmeel, havermeel, de bakpoeder, kaneel, gemberpoeder en het zout door elkaar in een grote kom. Havermout all day every day Ik ben echt gek op havermout en kan het gewoon de hele dag door eten. Ik vind het lekker als ik het kook, maar ook maak ik er regelmatig taarten of muffins mee

Zo maak je de speculaas pompoen muffins. Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe het havermeel, de havermout, banaan, eieren, melk, koekkruiden, bakpoeder en de suiker in een kom en meng dit door elkaar. Voeg de pompoen puree toe en roer dit er ook doorheen. Breek de pecannoten in kleine stukjes en roer die er tenslotte ook doorheen Voor de muffins: - 250 gram havermout - 250 ml magere yoghurt - 50 ml amandelmelk - 3 eieren - 30 gram honing - 1 theelepel vanille aroma - 1 theelepel kaneel - 2 theelepels bakpoeder - 50 gram ongezouten amandelen - 50 gram rozijnen - een handje amandelschaafsel. Voor het amandelspijs: - 100 gram dadels zonder pit. 300 gram havermout; 2 tl bakpoeder; Werkwijze. Mijn missie is om je te laten zien dat je gezond en lekker kunt eten zonder al te veel moeite en poespas. Eten is. Koolhydraatarme banaan-havermout muffins (zonder te mixen) Bak de muffins 30-35 minuten in de oven; Bakpoeder (80 gr) €0,47 Op het laatst doe je de havermout en de bakpoeder erbij en roert totdat je een soepel (vrij nat) mengsel hebt. Je kunt een handmixer gebruiken of de keukenmachine maar gewoon met de hand gaat het ook prima. Pak de cupcake vormpjes erbij en doe hier het deeg in. Net als bij andere muffins vul je de cupcake vormpjes voor ongeveer 2/3

Heerlijke banaan muffins zonder toegevoegde suikers. Roer de Brinta Oergranen en bakpoeder met de hand door. Hallo,zou je ook gewone Brinta of havermout. Doe de banaan, sojamelk, hazelnoten, pecannoten bakpoeder en eieren in een blender. Blender het geheel goed. Doe bovenstaande mix in een kom en voeg hier de havermout en een snufje zout aan toe. Neem een muffinbakblik voor 12 muffins en doe hier bakvormpjes in. Spray het in met bakspray Muffins van havermout en chocolade Een lekkere gezonde snack, helemaal voedselzandloper-proof. 100 gram havermout 1 banaan 1 appel met schil, zonder klokhuis 50 gram extra pure chocolade 2 eitjes (m) 1 eetlepel cacao 1 koffielelepel wijnsteenzuur bakpoeder 10 papieren cakevormpje Gewoon lekkere zelfgemaakte muffins. Deze kun je helemaal zonder schuldgevoel eten. theelepel bakpoeder; Ik ben helemaal havermout fan en muffins er van.

De gezonde havermout muffins vliegen je om de oren bij de foodblogs. 1 geraspte appel zonder schil; 1 theelepel bakpoeder; Doe de banaan in een kom samen met. Met blauwe bessen en zonder toegevoegde suikers! Voor 12 muffins: Ingrediënten: - 2 rijpe bananen - 2 eieren - 1 appel - 50 ml zonnebloemolie - 150 ml karnemelk - 1 tl vanille extract - 185 speltbloem - 75 g havermout - 1,5 tl speculaaskruiden (of kaneel) - 1 tl baking soda - 1,5 tl bakpoeder - 125 g blauwe besse

Prak de banaan in een kom en voeg hier de eieren, havermout, bakpoeder en de melk aan toe. Mix dit dan even kort samen met een garde of met een elektrische handmixer tot een soepel beslag. Snijd de appel in kleine blokjes, gooi dit bij het beslag en meng dit nog even kort door Muffins van volkorenmeel met havermout en dadels als tussendoortje of ontbijtgerecht. 175 g dadels zonder pit; Zeef het meel en de bakpoeder erboven en roer. 100 gram havermout 2 rijpe bananen 100 gram zachte dadels (zonde pit) 1 ei 1 tl bakpoeder kokosolie om cakeblik in te vetten. Vulling 1 appel 1 handje walnoten 2 el kaneel (naar smaak) optioneel: handje rozijnen. Zo maak je het. Verwarm de oven op 180 graden. Meng de havermout, bananen en dadels in een keukenmachine (staafmixer is ook een optie)

Met deze appeltaart muffins met havermout heb je het beste van twee werelden. Deze muffins zijn namelijk suikervrij, glutenvrij en ook nog eens heel erg lekker! Serveer ze bij de koffie/thee of snoep er lekker van als tussendoortje Verantwoord zijn ze ook, we zoeten deze muffins met banaan. Geen agavesiroop, kokosbloesemsuiker of andere suikervervangers, gewoon lekker fruit, dat naast de zoetheid een scala aan vitamines, mineralen en vezels met zich meebrengt. Chocolade muffins maken. Het beslag voor deze muffins heb ik in de blender gemaakt. Lekker makkelijk Snacken zonder je schuldig te voelen! dan heb je hier genoeg voor ca. 10 muffins, schep in dat geval 2 eetlepels in elke muffinvorm. Havermout muffins, een. 1 ½ eetlepel bakpoeder 300 ml havermoutmeel (havermout malen in keukenmachine, droge blender) Bak de muffins in ongeveer 25-30 minuten goudbruin en gaar.

Recept: Vegan Appel & Kaneel (Ontbijt) Muffins De Groene

50 gram havermout* 1 ½ theelepel bakpoeder; Bakpoeder kan gluten (zetmeel) bevatten, dus de cake is niet zonder meer glutenvrij. Baking soda kan wel Voeg de honing, bakpoeder en kaneel toe en mix nog even door. Was de appel en snijd 3/4 in kleine stukjes. Snijd de overige 1/4 in plakjes voor bovenop de cake Dit overheerlijke brood van havermout kun je ook maken zonder de kaas. Voeg dan nog wat kaneel toe. Voeg dan nog wat kaneel toe. Maak een deeg van 150 gram havermout, 1 los geklopt ei, 1 geprakte rijpe banaan, 1 geraspte appel, 1 koffielepel wijnsteen bakpoeder, 5 gedroogde, klein gesneden vijgen, 2 eetlepels gemengde pitten zaden, 90 gram half. Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe je havermout in de blender en maak er meel van. Je kunt ook gewoon havermeel kopen. Doe de havermeel in een kom en roer hier de bakpoeder en kaneel goed door. Vervolgens doe je het water, de vanille aroma en de twee bananen in de blender en zorg je dat je mixt tot er een smoothie zonder stukjes ontstaat

Suikervrije havermout muffins - Goed Eten Gezond Leve

Prak de banaan heel fijn met het ei en voeg de havermout en het bakpoeder toe. De muffins zijn gaar als ze goudbruin zijn en een prikker er droog uitkom Wil je de dag zonder schuldgevoel beginnen? Dat kan met deze havermout muffins met banaan en aardbei. Super lekker om je dag mee te beginnen, maar ze kunnen natuurlijk ook prima als tussendoortje of als toetje Havermout muffins maken. Posted januari 9, 0. Dus dit wordt hierdoor voldoende gecompenseerd. Gezonde muffins met appel, honing en rozijnen Het recept voor een heerlijke vetarme muffin waar jij, je kinderen of vriendinnen van zullen smullen. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt

bakpoeder Archieven - Havermoutkoekje

Deze gezonde muffins worden gemaakt zonder meel en suiker. De basis is havermout en bananen. Een gezonde traktatie om mee naar school te geven. Hier staat het recept Al vrij snel kwam ik uit bij de appeltaart havermout muffins van Voor ±12 muffins - 250 gram havermout - 1 tl bakpoeder - snuf zout zonder het vormpje. Pruim en havermout (ontbijt)muffins project 1001 Voor 9 muffins. 150gr blauwe pruimen (gewogen zonder pit) Gebruik dan bakpoeder en dan mag je de appelazijn. Prak de banaan fijn met een vork. Doe de banaan in een kom samen met de havermout, appel, bakpoeder, amandelmelk, geraspte sinaasappelschil en eieren. Meng tot een homogene een massa. Hak de pure chocolade en walnoten in stukjes en meng deze door het beslag. Voeg een snufje zout toe en de koekkruiden of kaneel. Verdeel het beslag over de vormen Recept gezonde muffins. Het basisrecept voor de gezonde muffins is heel eenvoudig. Verwarm eerst de oven voor op 180 tot 190 graden. Meng 125 gram havermout of havermeel, 125 ml amandelmelk, 2 eieren, 2 bananen, 2 tl bakpoeder, een handje nootjes naar keuze en 1 tl kaneel in een blender

De muffins zijn glutenvrij (als je glutenvrije havermout neemt tenminste) en met geiten- of soyayoghurt ook nog eens detoxproof! Alhoewel je met Sinterklaas natuurlijk niet aan de detox moet, maar stél dat dan kun je ze gewoon lekker eten Havermout muffins maken met yoghurt - zonder boter & bloem Muffins maken zonder dat er boter en bloem aan te pas komt. Zie hier het recept: muffins gemaakt met Griekse yoghurt en Havermout Doe dit in een kom, voeg de eieren er aan toe en mix voor 2 minuten goed door. Voeg dan ook het grove havermoutmeel, het andere meel/bloem naar keuze, bakpoeder, de speculaaskruiden en het snufje zout toe en mix voor ongeveer een minuutje tot alles opgenomen is. Schep tot slot met een spatel de stukjes appel er doorheen Koemelkvrije taart, cupcake recepten, muffins, slagroom en ander recepten zonder melk bakmeel 1 zakje vanillesuiker 1 zakje bakpoeder eventueel havermout Bereiding blueberry muffins. Verwarm de oven voor op 180 graden en vul een ovenbestendige muffinvorm met de losse (papieren) muffinvormpjes. Maal de banaan met de ontpitte dadels fijn met de staafmixer fijn. Klop er nu (met de hand of met een mixer) 2 eieren door. Doe hetzelfde met de melk, het meel, het zout en het bakpoeder

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *